Forside Nyheder

Her er Samsungs VR-brille


Det viser sig, at Samsung ikke blot vil kopiere Oculus Rift, når de lancerer deres egen VR?brille.


Sydkoreanerne bringer deres egne ideer til torvs med brillen, som har fået navnet Gear VR. Konceptet er, at man bruger sin smartphone som skærm ved at indsætte den forrest i brillen. Det skriver Sammobile.


Det er et koncept, som Samsung har hentet hos Google, der har lavet en pudsig pap?dims, de kalder for Cardboard, og som blev delt ud til Google I/O. På den måde kan smartphonens accelerometer og gyroskop sættes til at spore ens hovedbevægelser og skabe VR?effekten


Det gør det også muligt at bruge smartphonens bagkamera til at kigge igennem brillen med, med et tryk på en knap, der sidder på siden. Under den samme knap sidder der en touchpad, som man kan bruge til navigation.


Helt fri for indflydelse fra Oculus Rift er Gear VR dog ikke. Softwaren til Samsungs brille bliver faktisk udviklet i samarbejde med Oculus. Naturligt nok vil Samsung dedikere en hel række specielle apps til den nye platform. Planen er i følge Sammobile at lancere Gear VR på IFA 2014.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.