Forside Nyheder

JBL klar med en ny bærbar minihøjttalerGalleri: Den lille nye minihøjttaler JBL Clip


JBL klar med en ny bærbar minihøjttaler


JBL Clip er en kompakt, trådløs og bærbar minihøjttaler, der har fået sit navn efter den karabinhage, som gør du kan hænge højttaleren op næsten hvor som helst.


JBL Clip udstyret med JBL SoundClear Echo Cancellation-konferencesystem, som gør, at den kan bruges til konferencesamtaler, når man er på farten.


“Vi er meget glade for at kunne præsentere den næste model af ultrabærbare minihøjttalere som en opfølgning til JBL Micro-serien. Vi har set så mange nye muligheder med minihøjttalere, at vi har bestemt os for at skabe en med et lydsystem i en høj kvalitet, som også kan bruges til trådløse telekonferencer. Og som en ekstra finesse har vi udstyret den med en smart karabinhage, så musikelskere kan tage højttaleren med sig hvor som helst, når som helst”, siger Michael Mauser, President, Lifestyle Division, Harman.


JBL Clip har et 1,5-tommer element, som leverer en fantastisk balance mellem volumen og bas. Med et frekvensomfang på 160Hz til 20kHz og et indbygget, opladeligt batteri spiller denne minihøjttaler musik i høj kvalitet i hele 5 timer.
JBL Clip tilsluttes let til din smartphone eller tablet ved hjælp af et 3,5 mm-kabel. Derudover er den udstyret med Bluetooth 4.0, som gør det let at streame musik trådløst fra en hvilken som helst smartphone eller tablet.


 


Pris og tilgængelighed:


JBL Clip fås i farverne sort, blå, lilla, grå og rød og kan købes i butikkerne fra medio august til ca. 379 kr.


kilde: Pressemeddelse, HARMANN Lifestyle

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.