Forside Nyheder

Last of Us udkommer til PlayStation 4Galleri: Screenshots fra Last of Us til PS4


 


Last of Us udkommer til PlayStation 4


Et af sidste års mest prisvindende computerspil, The Last of Us har fået et digitalt ansigtsløft og udkommer nu til spillekonsollen PlayStation 4. Spillet har vundet mere end 200 titler som årets spil og har solgt over 6 mio. eksemplarer verden over.
 
Det er ikke kun film og musik, der får digitale ansigtsløft og udsendes i en såkaldt ?remastered? udgave. Når computerspillet The Last of Us: Remastered udkommer til den nye PlayStation 4-spillekonsol på onsdag den 30. juni, er der nemlig tale om en optimeret udgave at et at de mest prisvindende spil fra 2013.
 
The Last of Us udkom til PlayStation 3 i juni sidste år og har vundet over 200 “årets spil”-titler. Bl.a. vandt spillet fem priser ved den prestigefyldte britiske prisuddeling BAFTA, herunder prisen for bedste spil.
 
The Last of Us har desuden solgt mere end 6 mio. eksemplarer verden over, hvad der gør det til et at de bedst sælgende spil de sidste år.


 Gameplay video
 


Forbedret grafik og nyt indhold


I den nye udgave udnytter The Last of Us: Remastered alle de nye muligheder, PlayStation 4 giver. Spillet er optimeret til en højere billedopløsning og flere billeder i sekundet, som giver bedre grafik og mere flydende og naturtro billeder.
 
Desuden kommer spillet med helt nyt indhold i form af singleplayer-udvidelsen “Left Behind” og multiplayer-udvidelserne “Abandoned Territories” og “Reclaimed Territories”.
 
Derudover følger der kommentarspor med fra instruktøren og skuespillere, og så indeholder udgivelsen også en timelang dokumentarfilm, der går bag om skabelsen af spillet.


 Cutscenes video
 


Zombie-inficeret USA


The Last of Us: Remastered foregår i et ødelagt USA, hvor en mystisk svampevirus har inficeret jordens befolkning og langsomt gjort dem til zombier.
 
Spillets hovedpersoner er den fåmælte våbenhandler Joel og den 14-årige pige Ellie. Som spiller styrer man dem på en livsfarlig rejse over et forladt USA, hvor storbyer er blevet til jungler, og farerne lurer om hvert hjørne.
 
The Last of Us: Remastered udkommer til PlayStation 4 den 30. juli. Spillet kan både købes online via PlayStation Store og hos forhandlerne.


 


Kilde: Pressemeddelse

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.