Forside Nyheder

LG stormer frem


Hvis du har en fornemmelse af, at LG klarer sig bedre end normalt, så er det ikke helt forkert.


Firmaet har netop fremlagt sit kvartalsregnskab, og det viser at LG solgte 14,5 mio. Mobiltelefoner i perioden.


Det er det højeste antal, firmaet nogensinde har langet over disken, og en stigning på hele 20% i forhold til sidste år. Mere end en tredjedel af telefonerne er LTE-modeller. En del af succesen skyldes formentlig også de populære G2- og G3-modeller, der har været nogle af LGs bedste produkter i årevis.


Når LG kan slå igennem på markedet med så stor kraft netop nu, skyldes det også, at konkurrenten Samsung ikke sælger så mange telefoner, som de plejer at gøre. Der er dog stadigvæk langt op til Samsung, når det gælder den generelle omsætning.


Også på tv?fronten klarer LGs sig godt. Indtægterne fra denne del af forretningen er steget med 3%, hvilket naturligvis ikke er lige så fremstormende som på smartphone-fronten, men dog alligevel en succes.


De finansinteresserede kan læse mere om LGs regnskab her.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.