Forside Nyheder

Microsoft bekræfter minipris på minitablet


Microsofts Tony Prophet benyttede sin præsentation på firmaets WPC-konference til at fremhæve den kommende 7-tommers tablet fra Toshiba, der kommer til at køre Windows.


Nyheden om den lille tablet dukkede allerede op for et par måneder siden, men der var ingen, der kendte prisen. Ville en dyr pris gøre den til en slags tablet, som ingen rigtig vidste hvad de skulle bruge til, fordi den var for dyr til almindelige forbrugere, men for lille til business?


Det kunne Tony Prophet så afkræfte. Han satte ikke nogen specifik pris på den, men sagde, at den ville blive prissat til at konkurrere med de billigste Android-tablets. Det betyder, at den kan komme helt ned mellem 1000 og 2000 kroner.


Da Engadget bragte de første rygter om Encore 7, som modellen hedder, lød specifikationerne dog heller ikke ?dyre?: En skærm på 1024 x 768 pixels, 1GB RAM og en Intel Atom Bay Trail-processor. Tony Prophet bekræftede, at den ville blive Intel-baseret.


Det forventes, at der er tale om en fuld Windows 8.1 og ikke en Windows RT, som Microsoft mere eller mindre er i gang med at udfase.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.