Forside Indhold og distribution Film

Netflix har nu 50 millioner abonnenter


 


Netflix er efterhånden ikke til at komme uden om.


Streamingtjenesten har netop rundet en ny milepæl, der gør den til den største af sin art i verden: Netflix har nu 50 millioner betalende abonnenter. Det skriver firmaet i en meddelelse til firmaets aktionærer.


Langt de fleste abonnenter er at finde i USA, hvor Netflix har 36 millioner abonnenter. Det er mere end en tiendedel hele USA’s befolkning, hvilket er grunden til at firmaet ofte står for op mod en tredjedel af den samlede nettrafik i de forenede stater.


De resterende 14 millioner er fordelt over 39 øvrige lande, og som bekendt er Danmark et af dem. Det kan dog sagtens være, at Europa overhaler USA på Netflix-abonnementer, for til september åbner tjenesten i GAS-landene, Frankrig, Luxembourg og Belgien.


Netflix? fokus er fortsat på eksklusivt indhold. Da anden sæson af Orange Is The New Black fik premiere for nylig, gentog den House of Cards? præstation og blev den mest sete serie på Netflix. Derudover er der serier på vej som The Killings fjerde og sidste sæson, Sense8 fra Wachowski-søskendeparret og en serie om Marco Polo. Alle de nye serier på Netflix skulle i øvrigt være skudt i 4K.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.