Forside Indhold og distribution Musik

Nu får Spotify en equalizer


 


I første omgang er det Apple-brugere der får den nye EQ-funktion i deres app.


Nu giver Spotify dig mulighed for at høre musik på netop den måde, du ønsker. Det sker med lanceringen af den nye in-app-equalizer.


Equalizeren har i alt 22 forudindstillinger som eksempelvis: Electronic, Hip Hop, Acoustic, Classical, Small Speakers og Loudness. Derudover kan den enkelte bruger sætte sine personlige equalizer-indstillinger.


?En del af vores brugere har længe efterspurgt en indbygget equalizer, og på nuværende tidspunkt er det en af vores mest efterspurgte features på iOS”, fortæller Sten Garmark, Vice President Product hos Spotify, og fortsætter:


?Equalizeren giver dig mulighed for at tilpasse dine audioindstillinger ud fra den type musik, du lytter til, eller det udstyr du bruger, uanset om det er små højtalere eller høretelefoner. Dermed får du nu endnu større kontrol over din musik.?


Sammen med den nye feature følger andre mobilopdateringer, herunder sortering og filtrering af playlister, kontrol af Play Queue samt offline-søgning. Discover-featuren er ligeledes blevet flyttet ind under Browse-fanen for en endnu enklere og mere kraftfuld musikopdagelse.


Opgraderingen vil være tilgængelig for alle Apple iOS-brugere i dag.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.