Forside Nyheder

Nu kommer Popcorn Time til Chromecast


Der er stadig håb for dem, som gerne vil bruge Popcorn Time.


Selv om det oprindelige hold bag Popcorn Time nu ikke længere udvikler på tjenesten, er der andre, der har taget opgaven på sig. Kildekoden til Popcorn Time er blevet lagt op på nettet, og i god Open Source-stil har en gruppe programmør udviklet et alternativ, som hedder Time4Popcorn.


Den fås bl.a. som Android-app, og kan også understøtte VPN.


Nu vil holdet bag gøre det muligt at streame til din Chromecast. Det sker, når næste version af appen til Windows lander. Den vil nemlig kunne sende den torrent, du er i gang med at streame, direkte videre til dit TV via Googles HDMI-nøgle. 


De skulle også være versioner på vej til Mac og Android. Det skal dog siges, at den nuværende version kun er i alpha-test, som man skal nok regne med en del bump på vejen.


Du kan læse mere her – men husk, at det i langt de fleste tilfælde er copyrightede film, du kan finde på torrent-tjenester. Og så er det næppe lovligt at streame dem.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.