Forside Nyheder

Oculus stopper alt salg af Rift i Kina


Vi ved alle, at en billethaj er en person, der køber f.eks. koncertbilletter til en udsolgt koncert og sælger dem videre til ublu priser. Men nu findes der også Oculus Rift-hajer.


Det Facebook-ejede Virtual Reality-firma har opdaget, at kinesiske ?udviklere? opkøbte ekstreme mængder af udviklingsudgaven af Rift, Oculus? med spænding ventede VR-brille. Problemet er bare, at disse ?udviklere? i Kina sælger Rift videre til priser, der er langt over det rimelige. Det skriver en repræsentant fra Oculus på Reddit.


Det største problem for Oculus er dog, at de kun har fået lavet et begrænset antal af udviklingsmodellen, og de kinesiske teknologi-hajer er med til at reducere mængden af enheder, der er tilgængelige for rigtige, seriøse udviklere.


Derfor har firmaet nu valgt at stoppe alt salg i Kina, og har dermed valgt at udelukke de mere seriøse, kinesiske udviklere, der endnu ikke har fået fat i en Oculus Rift.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.