Forside Indhold og distribution Film

TDC får kritik for Blockbusters konkurs

Blockbuster butikker lukkede på stribe. Foto: recordere.dk 


TDC får kritik for Blockbusters konkurs


Måden som flere Blockbuster / RecycleIT butikker pludseligt lukkede ned, giver TDC hovedpine. TDC har købt blockbuster.dk


Alle de gode hensigter TDC havde ved at købe et godt og veletableret navn i blockbuster.dk, virker lige nu ret forgæves. Nedlukningen af fysiske Blockbuster / Recycle IT butikker blev ret voldsom, og utilfredse kunder brokker sig på den nye Blockbuster.dk facebook side og på Trustpilot.


Se også: Blockbuster fortsætter som digital filmbutik“I snyder folk”


På Trustpilot skriver en kunde at blockbuster.dk snyder folk, og ikke giver medarbejderne løn, og på facebook skal de uskyldige TDC medarbejdere forsvare sig imod tidligere Blockbuster kunder, der havde penge tilbage på sin konto da butikkerne pludseligt lukkede.TDC er dog uden skyld i konkurs.


Det er dog ikke TDC?s skyld, og kunderne har ingen penge til gode hos TDC, men hos Recycle IT / Blockbuster Danmark som indtil konkursen drev de tilbageværende butikker.


For TDC købte blot retten til domænet blockbuster.dk og navnet Blockbuster, men købte på intet tidspunkt kunder eller goodwill fra de fysiske Blockbuster butikker, der efter aftale med selskabet bag, skulle skifte navn til RecycleIT inden 1. juli 2014.


?Vi har købt rettighederne til navnet og intet andet. Alt hvad der vedrører de fysiske butikker ligger uden for vores ansvarsområde. Konkursen har ingen indflydelse på vores planer med brandet.? fortæller Ulf Lund, der er mediedirektør i TDC Group.


Så selvom kunderne fra “det gamle” blockbuster, gerne skulle blive til kunder i “det nye” Blockbuster, så er det op af bakke for TDC.


I januar fortalte koncerndirektør for TDC Anders Jensen  at TDC ville udnytte kendskabet til navnet Blockbuster til at lære alle danskere at leje film på nettet. Men da der samtidigt er blevet meget stille på den email adresse som ?det gamle? blockbuster har givet TDC, når kunder henvender sig, må TDC tage tæskene for fortidens syndere.


?Det er sørgeligt med konkursen, men vores Facebook side for det nye blockbuster.dk får flere og flere følgere, og når de hører sagens sammenhæng, kan de jo godt forstå at TDC ikke er ansvarlige for det gamle Blockbusters situation? fortæller Pressechef Ib Konrad Jensen til Recordere.dk.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.