Forside Indhold og distribution Musik

TDC Play og YouMusic hæver lydkvaliteten – også på Sonos 


Nu hopper TDC-koncernen med på vognen for bedre lydkvalitet i musikstreamingen, og lægger sig på niveau med Spotify, Deezer og WiMP.


Da TDC Play havde premiere var det banebrydende at indholdet var frit – inkluderet i abonnement til mobil og senere TV. I dag er TDC Play den største musiktjeneste i Danmark.


Men på ét punkt har TDC stået lidt i skyggen af konkurrenterne i flere år, og det på lydkvaliteten. Altså bitraten på de tilgængelige streams.


Nu sker der endelig noget. Både TDC Play og YouMusic hæver kvaliteten på deres musiktjenester fra 192 til 320 kbit/s i ACC format. Dette både på web og på Sonos musikanlæg.


?Vores kunder efterspørger en bedre lydkvalitet, og derfor skruer vi op. Det er kun naturligt med vores position i markedet, at vi ligger med først i feltet og tilbyder nogle af landets bedste musiktjenester ? både hvad angår indhold og nu også på lydsiden”, fortæller Christian Pfenninger, afdelingsdirektør for streamingtjenester i TDC og YouSee.


Dermed lægger TDC Play og YouMusic sig lydmæssigt på niveau med Spotify, Deezer og WiMP (ikke HiFi).


Forleden udsendte TDC en ny musik-app til de mobile enheder som smartphones og tablets, hvor kvaliteten dog er uændret 192 kbit/s.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.