Forside Nyheder

Bekræftet: Apple event d. 9/9


Apple har det med at skjule budskaber i invitationerne. Her er et bud på hvad seneste invitation kan betyde.


 


Apple er klar med nyheder d. 9. september, men de vil ikke fortælle hvad det handler om. Men måske afslører de aligevel hvad det handler om.


Slut med rygter om mulige nyheder på vej, nu er det ganske vist. Apple holder næste event d. 9/9 2014.


Til gengæld er de fåmeldte om hvad de dækker, en af grundende kan være at et eller flere af de produkter som de gerne vil vise frem, endnu hænger i en tynd tråd.


Vi forventer dog at se mindst én ny iPhone 6, og det i en udgave med en 4,7″ skærm. 


Dernæst kan det være at en endnu større iPhone 6, med en 5,5″ skærm.


Sidst, men ikke mindst, så ventes Apple klar til at præsentere iWatch – deres nye armbåndsur.


Apple har det også med at skjule budskaber i deres invitationer. Ovenfor et bud på hvad seneste invitation kan betyde. “Say more” kan referere til Siri, og det kan i denne forbindelse være et hint til et ur der forstår tale. Vendes invitationen på hovedet bliver datoen tallene til 4102 og 6+6. 4102 kan bl.a. betyde “faith” (tro) og de to 6-taller kan være en reference til de to iPhone 6.


Sidst men ikke mindst kaster æble-bladet fra logoet en skygge der minder om et solur. Sol+ur kunne referere til noget med et batteri der oplades i solen.


Om det er rigtige fortolkninger må vi vente at se. Vi gør klar til en live chat under eventet, skriv dig på herunder til en email inden det går løs.


Tjek også klummen: Knald eller fald for Apple?


 


 


Live Blog Apple Event iPhone 6 & iWatch 

Annonce:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.