Forside Produkter HiFi & Surround

Blue vil give dig HiFi i hovedtelefonerne


De fleste kender måske Blue som en producent af mikrofoner, der lyder ganske fint i forhold til, hvad man betaler for dem.


Men nu er Blue også begyndt at sende lyd den anden vej. De har netop sendt et nyt sæt hovedtelefoner, der bærer navnet Mo-Fi, på markedet. Hvis du ikke har gættet det, er det en forkortelse for Mobile Fidelity. Blue ønsker nemlig at give dig den samme Hifi-oplevelse på farten, som du har hjemme i stuen.


Det kan dog være ret svært at opnå, hvis ens lydkilde er en smartphone. Det er langt fra alle smartphone-producenter, der vælger at opprioritere et godt lyd-output, og der er sjældent plads til ret meget forstærker ? elektronik i så lille en gadget.


Derfor har Blue valgt at gøre hovedtelefonerne aktive ved at bygge en bedre forstærker ind i dem. Dermed får du ikke bare en forstærker, der er konstrueret til at spille sammen med højttalerne i hovedtelefonen, men også det tætteste du kommer på at have aktive højttalere spændt på kraniet.


Forstærkeren får strøm fra et batteri, der også sidder i hovedtelefonerne, på 1020 mAh. Dette skulle kunne holde 12-15 timer på en opladning.


Blue Mo-Fi er netop blevet lanceret i USA, og skulle være lige på trapperne i Europa til en pris på lige under 3000 kr.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.