Forside Produkter HiFi & Surround

B&O klar med stereosæt i Play-serien

 


 


Bang & Olufsen lancerer nu stereo-højttalere (med subwoofer) i den mere prisvenlige PLAY-kategori. Klar til streaming og TV.


BeoPlay S8 er et nyt højttalersæt fra B&O PLAY. Det består af en subwoofer og to satellit-højttalere, i det design inspireret af BeoLab 14.


Se også: BeoLab 14 er et surroundsæt for alle.


I BeoPlay S8 mødes håndværk der normalt ikke opleves i dets prisklasse. Det er skabt af hele stykker perleblæst aluminium, der både giver øget akustisk stabilitet, generel robusthed og sidst, men ikke mindst, en glat og ensartet finish.


Det byder på “Bang & Olufsen Signature Sound”, hvilket vil sige en neutral lyd uden noget der stikker af. Bare en ren, autentisk lyd.


Trods det kompakte ydre, så yder subwooferen ifølge B&O en kraftfuld bas i frekvensområdet 20-150 Hz. En dedikeret klasse D-forstærker på 280 watt driver subwooferen.


Satellithøjttalerne er udstyret med en 2,5″ fuldtoneenhed og hver drives af en dedikeret 140 watt klasse D-forstærker placeret i subwooferen. Det betyder at hele sættet er aktive højttalere, med hver deres forstærker.


Slut din BeoPlay S8 til eksempelvis Apples AirPort Express, Sonos Connect eller en af de andre streamingenheder på markedet, eller brug det som højttalere til stereoanlæg eller TV.


BeoPlay S8 leveres med alt, hvad du har brug for: bordstande, vægbeslag og alle nødvendige kabler – du skal bare tilslutte en lydkilde, så er du klar.
 


 
Galleri: BeoPlay S8


 


Pris og tilgængelighed 


BeoPlay S8 fås i Bang & Olufsen butikker, B&O PLAY netbutikken (beoplay.com) samt udvalgte designbutikker og stormagasiner.


Prisen er kr. 8.999,-


 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.