Forside Indhold og distribution Film

Disney film på streaming hos Viaplay


 


Filmtjenesten Disney Movies On Demand vil kunne ses på streaming igennem Viaplay.


Viaplay får nu Disney-film. Eksklusivt for resten af 2014 vil “?Disney Movies On Demand” kunne opleves på den nordiske streaming-tjeneste.


Det betyder Disney-klassikere som Askepot og Robin Hood, Pixar film som Biler, Monsters Inc. og Toy Story, samt populære live action familiefilm, herunder Alice i Eventyrland og 101 Dalmatinere.


“Viaplay er for hele familien, og vi er virkelig glade for at kunne tilbyde de populære Disney-film, som vi alle elsker”, fortæller Rikard Steiber, CEO for Viaplay og Chief Digital Officer MTG, og fra Disney lyder:


“Lanceringen af ?Disney Movies on Demand? på Viaplay er nøglen i vores ambition om at gøre vores indhold af høj kvalitet til rådighed for vores danske publikum, når de ønsker det, og via de platforme, de foretrækker”, udtaler Franca Rossander, General Manager ? Media Distribution, The Walt Disney Company Nordic.


Disney-universet bliver tilgængelig for Viaplay-kunderne i løbet af efteråret, som en del af abonnementet, og vil også være tilgængelig til offline brug.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.