Forside Nyheder

Et kig på PS4 udgaven af The Last of us Remastered


Da The Last of us udkom sidste år på PlayStation 3, var det et af konsollens smukkeste spil nogensinde. Derudover leverede spillet en medrivende og moden historie om tab, overlevelse og venskab, samtidig med at gameplayet var intet mindre end fænomenalt.


Nu er The Last of us så udkommet i en Remastered version til PlayStation 4. Udover spillet får du også sidehistorien “Left Behind”, der skulle tilkøbes på PS3. Historien i Left behind er mindst ligeså god som hovedspillet og giver dig omtrent 4 timers ekstra underholdning når hovedspillet er gennemført.


Udover at have samlet historie og DLC på én skive, har Naughty Dog også pudset og poleret på det i forvejen smukke spil, så det nu fremstår endnu flottere. Der køres i 1080p og med 60 fps. Man kan stadig fastlåse spillet til 30 fps – prøv det og dine øjne vil bløde når du først har prøvet det i 60 fps.


The Last of us Remastered er smukt og meget flydende fra start til slut, men da jeg ikke har haft PS3 spillet kørende ved siden af, er det svært at udtale sig alt for meget om, præcis hvor meget flottere det er blevet. Grafisk er det umiddelbart ikke MEGET flottere, men fremstår da skarpere og mere klart. Største forskel er dog billedehastigheden som på PS4 gør spillet langt mere flydende.


Foruden det grafiske løft er spillet som vi kender det. En lille detalje som af der lyder et “klik” fra din controller når du tænder din lommelygte er lækkert, om end ikke lige grund nok til at vi råber NEXT-GEN lige med det samme.


Har du ikke spillet The Last of us før er det dog bare om at komme igang. Historien er fremragende, grafik, stemmeskuespil og musik er utrolig stemningsfuld, hvilket var nogle af grundene til, at The last of us var et af de bedste spil på PS3. Konverteret til PS4 er det endnu bedre og i mine øjne det bedste spil til PS4 indtil nu.


Læs vores anmeldelse af The Last of Us (PS3) her

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.