Forside Nyheder

@evleaks har sklerose: ny indsamling startet


Tidligere i dag kunne vi berette om, hvordan mester-lækkeren @evleaks nu ikke længere vil være den første, der lækker billeder af nye telefoner.


I de første meldinger hed det sig, at manden bag Twitter-handlet @evleaks, Evan Blass, simpelthen havde brug for et job, fordi der ikke mange penge i at være Internet-sladrehank. @evleaks har været kilde til mange af de første billeder, vi har set af nye produkter, og har været hyppigt citeret her på siden.


Nu viser det sig imidlertid, at han har brug for penge af mere alvorlige årsager. Blass har sklerose, som han fik konstateret for omkring ti år siden. Hans krop degenererer langsomt, og derfor har han behov for at sikre sin fremtid og have råd til behandlinger.


Derfor har Blass? ven TK O?Connor, der kører bloggen TKtechnews.com, besluttet sig for at starte en indsamling, der skal skaffe 100.000 dollar til @evleaks-bagmanden. Som en slags tak for tro tjeneste.


TKtechnews er i øvrigt @evleaks? bedste bud på en arvtager, når det gælder kommende lækager.


Du kan støtte @evleaks HER.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.