Forside Nyheder

Facebook vil have Hollywood om bord i Oculus Rift


Når man tænker på Oculus Rift, tænker man nok mest på gaming. Men sådan behøver det ikke at være.


Virtual Reality-brillen, der langsomt nærmer sig en endelig forbrugerversion, skal også kunne understøtte film, hvis det står til Oculus? ejer, Facebook.


The Information skriver, at Facebook-repræsentanter for tiden holder møder med Hollywood-studier og individuelle producenter og instruktører. Det sker dels i håbet om at gøre Hollywood interesserede i at acceptere Oculus Rift som et skærmformat, men også for at få lavet specielt indhold, der udnytter Virtual Reality-funktionen.


Hollywood og Oculus arbejder allerede lidt sammen. På Comic-Con, der fandt sted for et par uger siden, havde tre Hollywood-studier stillet Oculus Rift-demoer op med speciallavede VR-ture rundt i universerne fra Pacific Rim, X-Men og tv-serien Sleepy Hollow.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.