Forside Nyheder

Har Apple bedre talestyring I ærmet?


?Vi ønsker, vi kunne sige mere?


Det er det eneste, Apple afslører på sin invitation til pressemødet 9. september. Normalt er der altid en gådefuld, sproglig henvisning til, hvad Apple har tænkt sig at annoncere.


De fleste medier tolker det som om, at Apple bare har droppet antydningerne denne gang. Men hvad nu hvis det i virkeligheden handler om talegenkendelse?


Vi ved, at Apple har et smartur på vej, der muligvis kommer til at hedde iWatch eller iTime. Smarture styres i høj grad med stemmen. Vi ved også, at Apple har skruet op for ansættelserne indenfor talegenkendelses-området. Blandt andet har de søgt en række sprogeksperter til at gøre bl.a. Siri mere international. Dansk er på listen over sprog, der vil kunne blive genkendt i fremtiden.


I det hele taget er der en stor bevægelse hen imod mere talestyring inden for forbrugerteknologien lige nu.


Som måske er den hemmelighedsfulde sætning slet ikke så hemmelighedsfuld. Måske handler det bare om, at man kan ?sige mere? til Apples nye produkter ? og måske allerede nu på dansk.
Foto: Apple


Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.