Forside Nyheder

Loewe SoundPort, ny ht-dock/streamer
Loewe SoundPort Compact 


Loewe SoundPort Compact er en streaming-højttaler for iOS, Android og Windows Phone og samtidig en dock for nyere Apple-enheder (Lightning).


Loewe SoundPort Compact spiller musik fra stort set alle kilder; iDevices, Android smartphones og tablets, laptops, PC´er og MP3 afspillere. Loewe SoundPort Compact afspiller via Bluetooth og har desuden integreret Apple Lightning connector.


For bedst mulige lydkvalitet på Bluetooth, understøttes også apt-X codec.


En integreret mikrofon gør det muligt også at benytte SoundPort Compact som håndfrit betjent telefonsystem, eksempelvis til konferencekald.


Kabinettet er aluminium, med polerede ender og resten larkeret i sort eller hvid. På toppen sidder en dock for Apple Lightning, gemt bag en fjerderlåge.


Lyden leveres af to kombinerede mellemtone/diskant højttalere og en bas med basrefleksport.


Loewe SoundPort kan også tilsluttes en computer via USB, og benyttes som dertil.


Der er indbygget NFC, for nem parring med smartphones og tablets med NFC.


Størrelsen er 41,5 mm (B), 10,9 mm (H) og 17,8 mm (D).
 
Kan betjenes både via knapper på fronten, og via Loewe Smart Audio app, der fås til iOS og Android smartphones. Som ekstra tilbehør fås en almindelig fjernbetjening.


 


 
Galleri: Loewe SoundPort Compact


 


Pris og tilgængelighed


Loewe SoundPort Compact koster kr. 4.499,-


Kommer i butikkerne nu.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.