Forside Indhold og distribution Film

Netflix forbereder ny europæisk original-serie


 


Første franske original-serie er planlagt på Netflix. En fortælling om magt, korruption og forløsning.


Marseille bliver den første franske produktion hos Netflix. En ny original-serie om magt, korruption og forløsning.


Serien fortæller historien om Robert Taro, byens borgmester gennem 25 år. Det kommende valg stiller ham ansigt til ansigt med den mand, han valgte som sin arving, en ung ambitiøs politiker med højt sigte. Begge kandidater vil kæmpe nådesløst om pladsen. Marseille følger kampen om hævn, hvilket inkluderer narkobaroner, politikere, fagforeninger og de politiske aktører i byen.


De 8 afsnit er udelukkende er filmet i Frankrig, er skabt og skrevet af Dan Franck, forfatter til La Séparation og Les Hommes de l’Ombre og medforfatter til Carlos, der vandt en Golden Globe for bedste miniserie og en Cesar for mest lovende skuespiller, Edgar Ramirez, og desuden blev nomineret til 36 internationale priser, herunder to Emmys.


“At skabe en serie for så enormt et publikum og uden nogen begrænsninger gør, at vi kan skubbe grænserne for historien om det helt Shakespeare?ske politiske teater i en by, hvor Alexandre Dumas og Jean-Claude Izzo blandt andre, har plantet utallige spyd?, fortæller Dan Franck, og fortsætter:


?Netflix har givet os carte blanche til at skabe en fransk version af House of Cards, der bryder med det uudtalte hykleri. Dette er en forfatter-drøm og en stor mulighed for at træde ind I en helt ny verden for de franske producenter.”


Produktionen forventes at starte i foråret 2015, og serien forventes at få premiere på Netflix i slutningen af 2015.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.