Forside Indhold og distribution Film

Org. Star Wars rygtes på vej på Blu-ray


 


Flere kilder peger nu på at de originale uredigerede Star Wars film er (gen)fundet og på vej ud på Blu-ray.


Fans af Star Wars, der gerne ville have et gensyn med de originale uredigerede film, har været henvist til VHS og laserdisk.


De udgaver der findes på DVD og Blu-ray er de film der senere blev redigeret af Lucas, og det har hidtil været anset for usandsynligt at det nogensinde ville blive anderledes, sålænge Lucas levede.


Faktisk var Lucas på et tidspunkt ude og sige, at de originale film slet ikke fandtes mere. De fleste anså det for løgn, men hvem kan argumentere med skaberen af de værker?


Det er alt sammen historie nu. Lucasfilm overtaget af Disney, og de ser angiveligt med mildere øjne på frigivelsen af de originale film. For flere kilder, til hjemmesider som BleedingCool og ComicBook, fortæller uafhængigt af hinanden af de originale film nu udkommer på Blu-ray.


Hvis rygterne taler sandt, så ser vi de originale Star Wars på Blu-ray til næste år.


Samtidig er der allerede annonceret 4K-udgaver af Star Wars, og selvom det ikke er specificeret om det er original-udgaverne eller revisionen fra 1997, så håber fans at de originale film også finder vej her.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.