Forside Nyheder

Snart kan du vende USB-stikket som du vil


 


Et af de helt store irritationsmomenter i hverdagen er, når man fumler med at få et USB-stik til at sidde rigtigt.


Hvis man laver en beregning på, hvor meget tid, man egentlig bruger på at vende USB-stik i sin dagligdag, vil man sikkert blive chokeret over, hvor meget man spilder.


Men i fremtiden kan dette være noget, vi ser tilbage på med smil.


Gruppen, der fastlægger USB-standarderne har netop færdiggjort standarden for USB Type-C, som formentlig bliver det USB-stik, de fleste af os kommer til at bruge i fremtiden. Og der er mange, der sikkert vil sætte pris på, at det nye stik kan vendes, som man vil.


Derudover er USB Type-C en udgave af USB 3.1, der er dobbelt så hurtig som USB 3.0, og kan nå op på hastigheder omkring 10Gbps. Det nye USB-stik kan også understøtte levering af strøm, faktisk helt op til 100 Watt. Og det betyder, at man vil kunne lade sin laptop op på samme måde som sin smartphone.


Den nye standard er ikke kompatibel med den nuværende, med mindre man bruger en adapter, og hvornår, den nye standard begynder at blive implementeret, kan vi også kun gætte på.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.