Forside Nyheder

Spil med i “Pengene på Bordet” på TV 2 fra iPhone og iPad

Pengene på Bordet


Pengene på Bordet vender tilbage på skærmen, hvor det kan følges hver aften på TV 2. Her kan du læse om nyhederne, og om hvordan du spiller med fra iPhone og iPad.


“Pengene på bordet” er tilbage på skærmen, og nu med et tvist.


Deltagerne starter med 2 mio. kroner og 8 spørgsmål. For hvert spørgsmål kan se selv vælge, hvor meget de vil satse på de enkelte svarmuligheder, dog skal de altid lade en svarmulighed stå åben.


De penge der ligger tilbage på det rigtige svar overføres til næste spørgsmål.


I denne nye sæson er der et tvist. Parrene har mulighed for at spille kvit eller dobbelt efter finalen, med de penge de måtte have sikret sig efter ottende og sidste spørgsmål.


 


Spil med fra iPad, iPhone og Web


Du kan kan spille med hjemme i stuen, fra iPhone, iPad og på web.


I det gratis spil “Pengene På Bordet”, kommer præcis de samme spørgsmål som på TV-skærmen, og der startes også med 2 mio. – dog virtuelle – penge.


Er man den seer med flest penge i behold og hurtigst til at svare og stoppe tiden, vinder man 2000 kr.


Når man spiller med live, er der efter hvert spørgsmål statistik over, hvor godt man klarede sig i forhold til de andre spillere, og hvor mange procent der svarede rigtigt.


Desuden præsenteres deltagerne for et leader board, der viser, hvilken placering man har blandt de andre spillere, og hvem der ligger i toppen.


Det er LIVE-delen af “Pengene på bordet” herunder, der giver mulighed for at spille med mens TV-programmet ruller over skærmen.


Pengene på bordet – LIVE


 


Pengene på bordet – SPIL


 


Hent live app i App Store her


 Hent spillet i App Store her.


  

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.