Forside Nyheder

TV 2 erstatter filmkanal med en sportskanal
TV 2 åbner en sportskanal til januar 2015 


TV 2 FILM omdannes i 2015 til en dedikeret sportskanal med fokus på danske rettigheder, live, events og journalistik.


Til næste år forsvinder tv-kanalen TV 2 Film, og den erstattes af en sportkanal.


“En ny sportskanal er en oplagt styrkelse af vores familie, for TV 2 er ? og vil være ? en central spiller inden for sportstilbuddene til de danske tv-seere. Samtidig har vi i TV 2 FILM en kanal, som langsomt, men sikkert udkonkurreres af store filmkataloger hos diverse on demand-tjenester, og en konvertering fra film til sport er et udtryk for en naturlig udvikling i sammensætningen i vores kanalportefølje”, fortæller TV 2s administrerende direktør, Merete Eldrup, og fortsætter:


“Vi mener samtidig, at der er en plads i tv-markedet for en sportskanal, der fokuserer meget målrettet på danske rettigheder og på store events ? alt sammen i den velkendte TV 2-kvalitet”.


Den nye kanal bliver dog ikke en erstatning for sport på TV 2s hovedkanal, mere et supplement til bedre udnyttelse af rettighederne.


“TV 2s hovedkanal vil naturligvis stadig danne rammen om de helt store, fælles begivenheder. Vores nye sportskanal vil være et ekstra tilbud til de særligt dedikerede og et samlingssted for fans med interesse for en bred vifte af rettigheder. TV 2 får en større bane at spille på, vi kan udnytte vores rettigheder meget bedre, og vi kan med den nye kanal give mere tid og plads til noget af al den sport, som både seerne og vi på TV 2 er så begejstrede for”, slutter Merete Eldrup.


Sportsgrene der dukker op på kanalen er eksempelvis danske ligahåndbold, slutrunder i håndbold og fodbold, OL, dansk ishockey og cykling.


 


Tilgængelighed


Den nye kanal dukker op hos tv-distributørene: Canal Digital, Stofa, Waoo og Boxer i begyndelsen af det nye år.

Annonce:
Forrige artikelASUS kommer med smartur på IFA
Næste artikelGoogle oversvømmes af nedtagelsesordrer for pirat-indhold
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.