Forside Nyheder

10 mio. iPhone 6/6 Plus solgt i weekenden


Apple har endnu engang slået sin egen salgsrekord ved lanceringen af en ny iPhone.


Henover weekenden solgte Apple nemlig over 10 millioner eksemplarer af iPhone 6 og iPhone 6 Plus, skriver firmaet i en pressemeddelelse. Det er en million mere end det kombinerede iPhone 5S/5C-salg i lanceringsweekenden for disse to telefoner.


Det var ventet, at iPhone 6 og 6 Plus ville blive populære. Allerede inden salget af de to nye telefoner startede, var de forudbestilt i over fire millioner eksemplarer, hvilket også er rekord for Apple.


Det er værd at nævne, at Apple har slået sin egen rekord i de store markeder, hvor de to nye smartphones er lanceret først. Men der mangler stadig en hel del kæmpe-markeder. F.eks. var Kina ikke med i første lanceringsrunde.


iPhone 6 og iPhone 6 Plus kommer i de danske butikker på fredag.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.