Forside IFA IFA 2014

Bluetooth-streamer til eksisterende anlæg


 


Stream din musik trådløst med  Philips Bluetooth-adapter, og MultiPair er en smart funktion, så du kan skifte mellem tre enheder.
 
Bluetooth-adaptere er ingen nyhed. Men Philips MultiPair, som i disse dage præsenteres på IFA-udstillingen i Berlin, kan mere end de fleste.


Slut med at bøvle med at skulle forbinde forfra, når der skiftes streaming-enhed; Med Phi8lips MultiPair kan du forbinde op til tre enheder med Bluetooth, så du en gang for alle har sat dem op.


“MultiPair er en opfindelse, som kommer efter tilbagemeldinger fra vores kunder, og featuren giver ekstra værdi til eksisterende, populære produkter. Men denne avancerede teknologi viser vi, at vi lytter til kunderne og øger deres fornøjelse”, fortæller David Hardarson, der er Nordic Marketing Manager Audio & Multimedia i WOOX Innovations (som producerer denne type Philips produkter).


Han tilføjer, at der også er NFC og AptX® (til Android).


 


Pris og tilgængelighed


Philips Bluetooth-adapter AEA2700 koster kr. 499,-


Kommer i butikkerne her i september.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.