Forside IFA IFA 2014

HARMAN: Vi kan også trådløst HD-lydGalleri: Harman Kardon Omni serien


HARMAN: Vi kan også trådløst HD-lyd


Harman præsenterer på IFA 2014 Harman Kardon Omni, der er deres bud på et trådløst HD-lyd system til både mono, stereo og 5.1 lyd.


Harman Kardon Omni findes i form af to nye højttalere og en Adapt, som er en trådløs adapter som opgraderer dit eksisterende lydsystem.


Harman Kardon Omni bruger det eksisterende WiFi netværk, og du kan enten købe Omni 10, der er en lille højttaler, Omni 20 som er en lidt større eller Adapt til dit eget anlæg. Udover trådløst netværk tilbyde Omni Bluetooth, så du kan forbinde din telefon eller tablet og streame musik.24-bit/96 kHz lyd


Harman Kardon Omni er født med HD lyd understøtelse, og tilbyder at streame lyd i en højere kvalitet end CD.


Du vælger selv om du vil bruge en, to eller fem højttalere til at frembringe trådløst mono, stereo eller surround lyd.


“Harman Kardons trådløse HD-lydsystem er det ultimative hjemmelydsystem. Nu er det ikke længere nødvendigt at gå på kompromis mellem en god lyd og et flot design. Vores Omni-system og trådløse adapter, Adapt, lever fuldt og helt op til dine forventninger med sin uovertrufne lyd og flotte design”, siger Michael Mauser, President, Lifestyle Division, HARMAN.


For at kunne tilpasse systemet til dine præferencer, er Harman Kardons trådløse HD-lydsystem den første produktserie med applikationer, der er udviklet af det nye Harman Developer Community (developer.harman.com). Med start i efteråret vil medlemmerne have adgang til de nødvendige softwareværktøjer, ressourcer og support til at udvikle, teste og lancere applikationer. Det gør, at udviklerne kan udforske måder til forbedring af Harman Kardons multiroom-lyd, f.eks. gennem nye indstillinger, funktioner og streamingtjenester.


Pris og levering


Harman Kardon Omni og Adapt fås i butikkerne fra oktober. For mere information om Harman Kardon Adapt, ca. 999 kr., Omni 10, ca. 1.499 kr.og Omni 20, ca. 2.299 kr.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.