Forside Nyheder

Her er de kommende Wii U titler


Resten af året samt 2015 ser ud til at blive en meget indholdsrig tid for alle Nintendo-fans. Vi kan blandt andet se frem til de første tolv amiibo-figurer, som bliver Mario, Peach, Link, Samus, Yoshi, Donkey Kong, Pikachu, Kirby, Fox, Marth, Animal Crossing Villager og Wii Fit Trainer.


Desuden kan vi forvente mange flere amiibo-figurer på længere sigt. Ud over amiibo har Nintendo flere ting på programmet: · Super Smash Bros. udkommer både til Wii U og Nintendo 3DS. Til Nintendo 3DS udkommer det den 3. oktober, mens Wii U-versionen udkommer senere i år. 


 · Pokémon: Pokémon Omega Ruby og Pokémon Alpha Sapphire til Nintendo 3DS udkommer den 28. november. Her udkommer også en specialudgave i form af Pokémon Omega Ruby Limited Edition Steelbook og Pokémon Alpha Sapphire Limited Edition Steelbook.


 · Amiibo: Nintendo sender senere på året tolv amiibo-figurer på markedet. Det første spil de kan anvendes i bliver Super Smash Bros. for Wii U, som udkommer senere i år.


Andre spil, der kommer til at understøtte amiibo-formatet, er Mario Kart 8, Captain Toad: Treasure Tracker, Mario Party 10 og Yoshi?s Woolly World. Mere info om amiibo følger i den nærmeste fremtid. · Bayonetta 2 udkommer i oktober, hvor der også udkommer en Special Edition med både Bayonetta 1 og Bayonetta 2.


· Hyrule Warriors Add-on Content: Der vil med tiden komme en hel del ekstraindhold til Hyrule Warriors. Allerede til spillets release den 19. september vil du kunne downloade ny spilfunktion, våben samt muligheden for at vælge musik i spillet.


 · Ultimate NES Remix udkommer til Nintendo 3DS den 7. november. Dette er et spil til dig, der holder af Nintendos spil fra NES-tiden. Spillet vil indeholde Championship Mode og ranking-lister til den konkurrencelystne, som vil sammenligne sine resultater med andre spillere.


 · Fantasy Life Add-on Content: Fantasy Life udkommer til Nintendo 3DS den 26. september. Tillægspakken Origin Island lanceres ved spillets release.


· Ny opdatering til Nintendo 3DS HOME Menu: I oktober kommer en opdatering, der giver Nintendo 3DS-systemet nye menufunktioner. Du kommer til at kunne udskifte menuens baggrundsbillede, ændre ikoner og mapper, musik og lydeffekter. Forskellige temaer til dette vil kunne køber via en Theme Shop, der dukker op i din menu. Mere info følger med tiden. ·


Tredjepartspil: Inden årets udgang vil tredjepart udgive over 50 titler til Nintendos konsoller. Fx Sonic Boom: Rise of Lyric for Wii U og Sonic Boom: Shattered Crystal for Nintendo 3DS, begge med release den 21. november.


· Kigger vi endnu længere frem, kan vi se frem til Wii U-titler som det nye spil i The Legend of Zelda-serien, Splatoon, Xenoblade Chronicles X, Devil?s Third, Captain Toad: Treasure Tracker, Yoshi?s Woolly World, Kirby (arbejdstitel), Star Fox (arbejdstitel), Mario Maker (arbejdstitel), Project Giant Robot, Project Guard, Mario vs. Donkey Kong (arbejdstitel), Mario Party 10, og Art Academy (arbejdstitel). Kigger vi på Nintendo 3DS har vi NFC-læseren, der gør, at Nintendo 3DS kan interagere med amiibo-figurerne. Vi har også Nintendo 3DS-spil som Monster Hunter 4 Ultimate, Code Name: S.T.E.A.M. og Fossil Fighters: Frontier.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.