Forside IFA IFA 2014

LG klar med 4K OLED i 77 tommerGalleri: LG 77EC980V 4K OLED TV


LG klar med 4K OLED i 77 tommer


På IFA viser LG deres bud på UHD OLED TV i 77 og 65 tommer. Men de bliver ikke billige, til gengæld er de buede.


IFA 2014 tegner allerede til at oversvømme i spændende nyheder, og mens mange andre producenter har skubbet OLED TV lidt i baggrunden, går LG all-in, og præsenterer på IFA et 77 tommer (77EC980V) og et 65 tommer (og65EC970V) OLED TV med 3840 x 2160 UHD opløsning. Begge modeller er med buet display, så der er ingen glæde at finde, for dem som søger en flad.


LG’s 4K OLED TV er baseret på et avanceret skærmpanel fra LG Display med LG’s egenudviklede WRGB teknologi, hvor en hvid subpixel føjes til de eksisterende røde, grønne og blå OLED pixels. Pixels med indbygget belysning gør det muligt at skabe rigere, lysere og mere naturlige toner og en dybere sort. Derudover kan TV’et gengive bevægelser perfekt uden flimmer eller sløring.
 


Harman Kadon skaber lyden


LG har i samarbejdet lavet en indbygget surround løsning, som de kalder ULTRA SURROUUND,


LG’s 4K OLED-TV, som vandt en Best of Innovation-pris ved dette års Consumer Electronics Show (CES) i Las Vegas, er baseret på LG’s Smart TV-platform, webOS.
 


Pris og tilgængelighed


LG påbegynder leverancer af selskabets 4K OLED TV modeller i 65- og 77-tommer senere dette efterår. Prisen er desværre endnu ikke kendt, men vi regner med at den bliver høj.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.