Forside IFA IFA 2014

Microsofts Lumia 735 er en ren teenage-telefon


Det måtte jo komme: Microsoft har præsenteret en selfie-smartphone på IFA.


Så kan man spørge, hvad der gør en smartphone bedre til selfies end konkurrenterne. I dette tilfælde er det en vidvinkel-linse, der gør forskellen. I Lumia 735 har Microsoft valgt at sætte et fem megapixels kamera på fronten, med en vidvinkel-linse, der gør det nemmere at få alle vennerne (eller hele baggrunden) med, når der bliver taget en selfie. På bagsiden sidder der et 6.7-megapixels kamera med ZEISS-optik. Derudover er Lumia 735 rettet mod et publikum med små smartphone-budgetter. Udsalgsprisen bliver 219 Euro, så mon ikke den kommer under 2000 kroner i Danmark?


Det betyder dog også, at specifikationerne er ret skrabede. Skærmen er på 4,7? med en 1280×720 pixels opløsning. Hjernen i telefonen er kun en Snapdragon 400, og denne har kun en 1GB RAM at lege med. Lagerpladsen er begrænset til 8GB, men kan dog udvides med på microSD-kort.


Lumia 735 er i øvrigt den version af Lumia 730, der kommer til Danmark. 730?eren har Dual SIM til forskel fra 735?eren. Ligesom Lumia 830 har Lumia 735 den nye Lumia Denim-software ombord. Det kommer til Danmark senere på året.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.