Forside Nyheder

Nexus 9 er en Google-tablet lavet af HTC


HTC og Google genoptager samarbejdet med en ny tablet, Nexus 9.


Google proklamerede ellers på udviklerkonferencen Google I/O i år, at de ville lægge Nexus-brandet ned, men der er åbenbart stadig lidt liv i det.


Det skriver Wall Street Journal i hvert fald, hvis kilder fortæller, at Nexus 9 er en 9-tommer-tablet, der kører med NVIDIAs Tegra K1-chipset, og som skulle være meget tæt på lancering. Den lægger sig dermed størrelsesmæssigt lige under Nexus 10 (bill.), der er lavet af Samsung.


Angiveligt skulle Nexus 9 være en af de første enheder, der kommer med Android L, der også blev vist frem på Google I/O. Denne Android-version bringer en hel del ændringer med sig, og bryder med traditionen om at opkalde Android-udgaverne efter søde sager. Android L tippes således til at gå fra beta til endelig udgivelse samtidig med lanceringen af Nexus 9.


Det er HTC, der skal producere Nexus 9, og dermed genoptages et samarbejde mellem Google og HTC, der ikke har kørt siden 2010. Det bliver også HTCs første tablet siden 2011.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.