Forside IFA IFA 2014

Ny Sony Xperia Z3 og Xperia Z3 Compact
Foto: Sony Xperia Z3Ny Sony Xperia Z3 og Xperia Z3 Compact


Ligesom Samsung, var Sony i dag klar med nye flagskibsmodeller af deres SmartPhones. Xperia Z3 og Z3 Compact fortsætter hvor Z2’erne slap.
 
 
Xperia Z3  lanceres i to størrelser – Xperia Z3 med en 5,2″ stor skærm og Xperia Z3 Compact med en skærm på 4,6″. Xperia Z3 er med sine 7,3 mm. omtrent 10 % tyndere end sin forgænger og vejer 152 g. Xperia Z3 Compact er 8,6 mm. tynd og vejer kun 129 g.
 
Begge modeller bygger videre på Sonys kendte støv- og vandtæthed (IP 68), som gør det muligt at optage skarpe billeder og videoptagelser under vand på en dybde op til 1,5 m. 


Batteriet holder i op til to døgn. Denne tid kan forlænges yderligere med den særlige STAMINA-tilstand, som automatisk slukker for processoren og apps i baggrunden, så snart skærmen er slukket.
 
Kameraet i Xperia Z3 og Xperia Z3 Compact er udviklet gennem Sonys teknologi fra Cybershot og Handycam produkterne. Dette indebærer en 1/2,3″ Exmor RS-sensor med 20.7 megapixel opløsning. Det er også lykkedes Sony at forøge ISO-værdien til 12.800, hvilket betyder, at det er lettere at tage billeder i mørke. Sonys G-objektiv er desuden blevet yderligere forbedret med et vidvinkel objektiv på 25 mm.
 
“Med Xperia Z3 og Xperia Z3 Compact understreger vi vores position som den mest innovative og spændende spiller på mobilmarkedet”, siger Ola Lilja Molén, nordisk markedsdirektør hos Sony Mobile.


“Disse telefoner er en sejr for hele Sony-teamet, fra hovedkontoret i Tokyo til vores store nordiske udviklingskontor i Lund, der har skabt en unik brugeroplevelse til dem, der kræver det allerbedste”, fortæller Sony Mobiles markedsdirektør i Norden. 
 


Spil PlayStation på Xperia Z3 og Xperia Z3 Compact


Xperia Z3 og Xperia Z3 Compact er de første smartphones i verden med PS4 Remote Play, som gør det enkelt at koble din PlayStation 4 på og styre den fra mobilen. Er tv?et i hjemmet optaget, kan du via din trådløse internetforbindelse koble din Xperia Z3 eller Xperia Z3 Compact til din PlayStation 4 og fortsætte med at spille trådløst på mobilskærmen. PS4 Remote Play lanceres i november.
  
Sony Xperia Z3 og Xperia Z3 Compact er født med styresystemet Android KitKat (4.4.4) og kan fås i farverne hvid, sort, kobber og ?silvergreen? (Xperia Z3), samt hvid, sort, orange og grøn (Xperia Z3 Compact). Vejl. pris for Xperia Z3 er 4.999,- kr. og for Xperia Z3 Compact er den 3.899,- kr.
 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.