Forside Indhold og distribution Film

Ny streaming-tjeneste for tv og musik: YouSee Play
YouSee Play bliver samlingspunktet for YouSee’s tjenester. Foto: recordere.dk 


Danskerne ser mindre flow-TV og streamer mere fortalte René Brøchner, der er direktør for YouSee til recordere.dk. Derfor tænker vi nu i kabel-tv 2.0, og derfor introducerer en ny tjeneste til oktober.


Den 1. oktober præsenterer YouSee deres nye tjeneste YouSee Play, som samler alle deres streamingtjenester, web-tv o.l. under én tjeneste YouSee Play.


Tjenesten giver adgang til 20 mio. musiknumre. Det er adgangen til film, serier og TV, der i blandt også Blockbuster videoleje som kommer senere på året. Også Web-TV hjemme og ude er en del af den nye tjeneste.


Start Forfra og et massivt program arkiv fra TV udsendelser fra den foregangende uge, bliver også en del af YouSee Play.


 


  


 


Selvom forbruget af flow-TV falder, så stiger forbruget af den samlede tid til TV og underholdning. Kunderne vil selv have lov til at sammesætte deres pakker, uanset om det er flow-tv kanaler eller streaming tjenester. Fra 2013 til 2014 er tallet fordoblet på folk der ændrer deres tv pakker og streaming valg.


YouSee har oplevet et fald på 13% af kunder på deres Fuldpakke, mens 27% flere har valgt grundpakken. 


 


Danskere vil have dansk indhold


Selvom det samlede danske indhold kun repræsenterer 5%, så udgør det 32% af det samlede antal afspilninger. Tallene stammer fra YouBio. Desuden så er top 5 danske børnefilm.


38 % af YouSee’s kunder bruger YouSee’s start-forfra service ved hjælp af deres plusboks.


 


Ingen 300 Mbit/s før næste år


300 Mbit/s hastighederne som YouSee lovede i januar begynder så småt at komme igang i efteråret, men med nye modems forventer René Brøchner at YouSee kan levere 300 Mbit/s til deres kunder i starten af det nye år.


 


Test af YouSee Play


Recordere.dk tester YouSee Play

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.