Forside Nyheder

Samsung trak i nødbremsen for OLED TVGalleri: Samsung 55S9C buet OLED TV, prototype fra IFA 2013. Foto: recordere.dk

 


Samsung bekræfter nu at OLED TV ikke er moden endnu, og at de har ikke nogen investeringer lige om hjørnet.


For et år siden var der mange OLED TV på Samsungs stand på IFA-udstillingen i Berlin, og vi blev inviteret ind til særlige præsentationer af hvor langt de var nået teknologisk.


Her i landet bekræftede Samsung at nu kom deres OLED TV til Danmark, og siden blev det stille. Meget stille.


På CES-udstillingen 5 måneder efter IFA var OLED TV nærmest parkeret i en krog på Samsungs stand. Ikke noget med den centrale placering vi så samme sted året før.


Nu bekræfter Samsung at de ikke længere ser investeringer i OLED TV som noger der ligger lige om hjørnet.


“Vi er tænker os omhyggeligt om, før investereringer i OLED TV”, fortæller topdirektøren for Samsung Display, Park Dong-gun, til Korea IT News.


Han fortalte videre at de ikke ser et marked for OLED TV indenfor det næste år, og at de derfor holder investeringerne tilbage. Til gengæld vil de forholdsvist hurtigt kunne omstille produktionen fra mindre til større OLED-displays, den dag efterspørgslen måtte komme.


Konkurrenten LG ser derimod et potentiale i OLED TV, og satser på at være førende på det marked. De er dog endnu ikke nået til en egentlig masseproduktion.


Samsung satser i stedet på de buede LED TV som deres premium TV-modeller.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.