Forside Nyheder

Seriepremierer på Viaplay dette efterår


 


Nye tv-serier får premiere på streaming-tjenesten Viaplay. Det er Tyrant, The Strain og Rush.


Nye tv-serier har fundet vej til Viaplays streaming-tjeneste dette efterår.


Tyrant havde premiere på Viaplay den 27. august og tager fat i en højaktuel debat om kultursammenstød.


Bassam “Barry” Al-Fayeed kommer fra det krigshærgrede land Abbudin men har levet i selvvalgt exil i Los Angeles i snart 20 år. Barry, som er Baladis diktators yngste søn, vender tilbage til sit hjemland, og hans tilbagekomst fører til et dramatisk kultursammenstød, når han tøvende begynder at involvere sig i både familiens og landets politik.


The Strain er en thriller-serie, der fortæller historien om Dr. Ephraim Goodweather, chef for Center of Disease Control i New York City.


Et mystisk virusudbrud fører lægen og hans team til en ældgammel, ond vampyrstamme. Virusudbruddet spreder sig og truer indbyggerne ? hvis ingen stopper sygdommen i tide.


Rush handler om den særprægede læge, Dr. William Rush, der ikke er knyttet til et hospital, men som kun tager på hjemmebesøg hos de rige – og som lover fuld diskretion.


Han trækker ingen grænser mellem sit privatliv og sit arbejdsliv og omgås gerne sin velhavende kundekreds om natten.


Dr. William Rush har overhovedet ikke lyst til at ændre sit afslappende liv, eller måden han lever det på ? før en gammel kæreste dukker op og vender op og ned på det hele.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.