Forside IFA IFA 2014

SONOS: Nej. Vi arbejder ikke på 24 bit


 


SONOS: Nej. Vi arbejder ikke på 24 bit


Forleden fortalte vi om Sonos?s salgschef der var blevet citeret for at tale om 24 bit. Det er en misforståelse fortale Sonos til recordere.dk på IFA 2014.


Med nyheden om at Sonos’s salgschef Patrick Spence havde udtalt sig om 24 bit audio til Sonos, konfronterede vi Fiede Schillmoeller, der er PR direktør hos Sonos, som høfligt lukkede os ind på Sonos?s stand på IFA 2014 i Berlin.


“Vi er blevet fejlciteret. Vi arbejder ikke på 24 bit audio som vi mener stadig er en gimmick fra leverandørerne til at sælge The White Album fra The Beatles igen”, fortalte Fiede Schillmoeller, Sonos, til recordere.dk, og han fortsatte:


“Vi forsøger til gengæld at få vores indholdsleverandører til at levere i den bedste kvalitet til vores kunder, så de kan få bedre streamingkvalitet, og vi har jo siden starten supporteret FLAC, Apple Lossless og WAV”.


Om det nuværende hardware som Sonos leverer kan opgraderes til at understøtte 24 bit audio, kunne vi kun få et måske?

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.