Forside Nyheder

Sonos: Nu er vi 100% trådløse


Sonos: Nu er vi 100% trådløse


Allerede i April fortalte vi at Sonos arbejdede på at gøre deres system 100% trådløst, og i dag annoncerer Sonos deres opdatering til software 5.1, der gør at du som ny Sonos kunde ikke længere behøver en bridge for at komme i gang.


Recordere.dk har talt med Andrew Schulert fra Sonos der er Vice President for Quality, som fortæller at kvaliteten på de flestes trådløse netværk ikke har været god nok før nu, og derfor er det også naturligt at Sonos nu tilbyder folk en lettere mulighed for at komme i gang med Sonos produkter.


 

Galleri: Eksempler på hvordan man kan sætte Sonos op helt trådløstHar du flere enheder, vil de bruge dit eget trådløse netværk når de spiller alene, men går du i partymode, eller vælger at slå flere enheder sammen vil de stadig bruge Sonos eget MESH netværk mode for at undgå forsinkelser i afspilningen.


Har du PLAYBAR og f.eks. PLAY:1 eller PLAY:3 som baghøjttalere kan du ikke bruge den nye funktionalitet, men stadig have mindst én enhed koblet på det faste net eller bridge, da der ellers kan opstå forsinkelse på lyden.


For at opnå de nye trådløse features har Sonos udvidet forbindelsesmulighederne på alle eksisterende modeller, så man nu ikke længere behøver en bridge for at komme i gang. Dog understøtter Sonos kun 2.4 Ghz trådløse B/G netværk.


Det betyder at bor du et sted hvor 2.4 Ghz båndet er meget belastet, vil det stadig være en fordel at købe en bridge. Og bor du et sted hvor det er svært at få de trådløse enheder til at nå hinanden præsenterer Sonos i dag også en ny kraftigere bridge.


Læs også: Sonos vil klippe navlestrengen til husets net


Bemærk:
Hvis du allerede er Sonos-bruger, og bare frakobler bridgen vil systemet stoppe med at virke.


Hvis du vil teste det BRIDGE -frie alternativ på dit eksisterende system, skal du gøre følgende:  1. Opdatér app’en
  2. Med BRIDGE fortsat tilsluttet, vælges BRIDGE SETUP i indstillinger 
  3. Følg fremgangsmåden i app’en
  4. Når disse trin er fulgt vil du være i stand til at koble Bridge fra og teste det endnu nemmere set-up uden at nulstille systemet
  5. Du kan altid efterfølgende koble BRIDGE tilbage, hvis du vil benytte “Standard set-up?.


 
Sonos BOOS der kommer på markedet senere i år


Velkommen til Sonos BOOST


Sonos BOOST er en kraftigere bridge, der udvider rækkevidden for Sonos trådløse enheder på Sonos’s eget MESH netværk, så hvis man f.eks. bor i et stort hus, kan man få et endnu kraftigere signal ud til de enheder som ligger længst væk fra bridgen.


Recordere.dk er på IFA i denne uge, og skal nok besøge Sonos stand for at se om de viser BOOST frem.


Boost er ikke prissat endnu, og forventes på markedet i løbet af de næste måneder.


Software 5.1 kan downloades i dag til dit Sonos system.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.