Forside Nyheder

TDC bliver skandinaviens største på kabel-tv


 


TDC køber det norske kabel-tv selskab Get, og bliver skandinaviens største leverandør af kabel-tv.


TDC Group køber Norges den norske udbyder af kabel-tv og bredbånd, Get A/S, og skaber Skandinaviens største kabel-tv-selskab målt på omsætning.


?Købet af Get er TDC Groups største og vigtigste investering i mange år. Vi har ventet på denne mulighed, og vi ser købet som en naturlig og rettidig udbygning af TDC Group til en førende skandinavisk udbyder af kabel-tv, underholdning og højhastighedsbredbånd på kabelnet”, fortæller adm. direktør Carsten Dilling, TDC Group, og fortsætter:


“Det er samtidig et strategisk skridt ind på privatmarkedet i Norge på et område, som vi har et indgående kendskab til gennem mange års succesfuld udvikling og drift af YouSee på det danske marked”.


Get har 500.000 husholdnings- og erhvervskunder, og med købet af Get vokser kabel-tv-forretningen i TDC Group til i alt 1,7 millioner husstande.


?TDC Group og Get passer simpelthen godt sammen. Get og YouSee kan forretningsmæssigt få gavn af at udnytte best practice og samarbejde inden for produktudvikling, innovation og indhold”, slutter Carsten Dilling.


Købet skal nu godkendes af de norske konkurrencemyndigheder.


 


 Fakta om Get  • Get er Norges næststørste kabel-tv-udbyder med en omsætning på 2,4 mia. norske kr. og et overskud før skat, renter og afskrivninger (EBITDA) på ca. 1,1 mia. norske kr. (2013). Selskabet har hovedsæde i Oslo og beskæftiger ca. 840 medarbejdere. TDC Norge har i dag ca. 180 medarbejdere.

  • Gets største forretningsområde er kabel-tv og højhastighedsbredbånd, og selskabet har 500.000 husstands- og erhvervskunder inkl. et stort antal lokale antenneforeninger og boligselskaber.

  • De seneste år har Get vundet en række bedst-i-test priser for brugervenlighed, innovative produkter og god kundeservice.

  • Selskabet er ejer og operatør af et stort hybridnet (fiber og koaxialnet) i de større byområder i Norge. Ca. 0,7 millioner husstande og virksomheder ? inkl. de eksisterende ca. 500.000 kunder ? er inden for rækkevidde af Gets og dets partneres infrastruktur.

  • I 2013 havde Get ifølge Post- og teletilsynet den stærkeste vækst i Norge inden for både bredbånd og tv blandt alle udbydere.

  • Gets kunder har adgang til højhastighedsnetværk med bredbåndsprodukter på pt. op til 200 Mbit/s. Get har i 2013 testet bredbåndshastigheder på 1 Gbit/s i sit net.

  • Gets kunder kan se tv på alle platforme, hvor de vil, og når de vil, og de kan fjernstyre optagelser på deres bokse med en Get app. De har adgang til 150 af de mest populære norske og internationale tv-kanaler. Gets tilbud omfatter også en digital filmtjeneste med flere end 6.000 udlejningsfilm.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.