Forside IFA IFA 2014

To nye bærbare gadgets fra SonyGalleri: De nye Wearables fra Sony


To nye bærbare gadgets fra Sony


I dag lancerer Sony to nye produkter i sin SmartWear-serie: SmartBand Talk og Smartwatch 3.
 
Sony fortsætter sin satsning på wearables, den bærbare teknologi, som lader brugeren indsamle og visualisere information og oplevelser. Sony kalder dette for ?SmartWear?.


“Vi vil ikke bare måle kalorier og opsætte tal uden at tegne et større billede, der kan hjælpe mennesker til at få en bedre forståelse for sig selv”, siger Ola Lilja Molén, nordisk markedsdirektør hos Sony Mobile.


“Det er dette, der er det centrale fokus for vores wearable-strategi,” fortæller han.
 


SmartWatch 3 udviklet i samarbejde med Google


Smartwatch 3 er den tredje generation af smarte ure fra Sony, men det er det første, der er udviklet i tæt samarbejde med Google for at understøtte Android Wear.
 
Android Wear organiserer brugerens information og viser automatisk personligt udformede anbefalinger. Det kan fx. være tips baseret på interesse, flyinformation, vejrforandringer eller beskeder fra venner. Alt styres simpelt via stemme-kommandoer. 
 
Smartwatch 3 udgør en større opgradering i sammenligning med forgængeren, Smartwatch 2. Blandt andet er Smartwatch 3 udstyret med en 1,6″ 320×320 TFT LCD “transflective” skærm, som øger synligheden i stærkt sollys. Bagsiden er udført i rustfrit stål, hvilket bidrager til en større luksusfornemmelse. Smartwatch 3 er også forsynet med den markedsledende vandtæthed fra Sony (IP68).
 
Den 4 GB store hukommelse gør uret brugbar som musikafspiller. Download din spilleliste inden løbeturen, tilslut et par Bluetooth-høretelefoner og løb til din yndlingsmusik. Smartwatch 3 kan også måle brugeraktiviteter via en række sensorer, accelerometer, kompas, Gyro og GPS.
 


SmartWatch 3 lanceres i farverne Classic (sort) og Sport (limegrøn).
 


SmartBand Talk


SmartBand Talk er konstrueret til altid at være let og lige ved hånden – uanset din aktivitet. Det 1,4″ krumme e-paper-display giver, selv i stærkt sollys, et skarpt og tydeligt billede.
 
Den indbyggede mikrofon samt højtalere betyder at SmartBand Talk kan benyttes til telefonsamtaler, hvilket er brugbart, når begge hænder er optaget, eller når telefonen er uden for rækkevidde. Ved at bruge stemmekommandoer kan brugeren styre visse dele af telefonens funktioner via SmartBand Talk.
 
Armbåndets forskellige sensorer måler brugerens aktiviteter og giver en oversigt over den daglige motion, uanset om det er gåture, løb eller klatring. Ligesom Smartwatch 3 er SmartBand Talk helt vandtæt (IP68).
 
SmartBand Talk lanceres i sort og i hvid. Flere farver vil tilgå til i efteråret 2014.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.