Forside IFA IFA 2014

To nye JBL-løsninger til den lille hjemmebif


På IFA er JBL kommet med et par prisfornuftige bud på lyd til den lille hjemmebiograf.


De ligger begge under 3000 kr. og er begge integrerede løsninger lige til at sætte under fjernsynet.


JBL Cinema Base er en art sokkel med indbyggede 65mm-højttalere og en forstærker på 240 Watt, og er lavet til at man kan stille sit tv oven på den. Der sidder også to 90 mm subwoofere i JBL Cinema Base, der kan indstilles separat. Lydkilder kan tilsluttes med kabler eller trådløst, det sidste dog kun i form af Bluetooth-signaler fra smartphones eller tablets. JBL Cinema Base har også Harman Volume-teknologien ombord, som sørger for at udjævne pludselige lydstyrke-udsving, når der f.eks. er reklamer.


JBL Cinema SB 350 er en soundbar, der har nogle af de samme karakteristika som JBL Cinema Base. Forstærkere er dog kun på 160 Watt, og subwooferen er ekstern, men kan tilsluttes trådløst til soundbar?en.


JBL Cinema SB 350 koster 2.999 kroner og kommer i butikkerne i denne måned. Det samme gør JBL Cinema Base, der dog er lidt billigere. Den koster 2.699 kr.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.