Forside Nyheder

Apple har fjernet Bose fra hylderne


I går var der fortsat Bose-produkter på hylderne hos Apple, i dag er de fjernet.


 


Bose har mistet en salgskanal, efter at Apple har taget mærket af hylderne i butikkerne.


Apple kan være hård og kontant. Det må Bose sande, efter at mærket nu er fjernet fra hylderne i Apples butikker.


Helt væk, der er ikke så meget som et lille sæt støj-reduktion øretelefoner tilbage, og det fra såvel fysiske butikker som online.


Bose ragede uklar med Apple, i forbindelse med en retssag mod Apple-firmaet Beats Electronics, som Bose anklagede for at benytte noget af deres teknologi til støj-reduktion i hovedtelefoner.


Oveni retssagen begyndte Bose at håndhæve en sponsor-aftale med amerikansk fodbold, hvor spillerne i NFL blev forbudt at gå med andet end Bose hovedtelefoner på stadium.


Retssagen blev stoppet for få dage siden, hvor parterne meddelte retten at de havde indgået forlig.


Men det ændrede ikke på Apples beslutning om at droppe salget af Bose-produkter. Så nu er de populære QuietComfort hovedtelefoner og den lille streaming-højttaler Soundlink Mini, sammen med de øvrige Bose-produkter, ikke længere til salg igennem Apple.


Hos den danske Apple-forhandler Humac, er Bose-produkterne fortsat listet i netbutikken, men nu i restordre (ikke lagervare) med ukendt leveringstid.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.