Forside Produkter HiFi & Surround

Billedegalleri: HiFi & Surround 2014
Foto: recordere.dk 


HiFi-udstillingen i København var velbesøgt lørdag og der lod til at være tilfredshed hos publikum med udstillere og tilbud. Udstillingen er åbent igen søndag, her nogle stemningsbilleder.


Der var mange besøgende på udstillingen HiFi & Surround 2014. Den årlige HiFi-udstilling i København, der i år er flyttet til Hilton-hotellet ved lufthavnen.


Det lader til at være et godt træk. For med Metro og tog til døren, og en indretning over 3 etager der er nem at finde rundt i, der tegner 2014-udgaven sig allerede nu til at blive en succes.


Dertil kommer at Hilton-hotellet, grundet dets placering ved Københavns lufthavn, er mere lydisoleret end normalt for danske hoteller. Det gør at de værelser og suiter der benyttes til fremvisninger og lytterum kan ligge side om side, uden at musik-indtryk i væsentlig grad blander sig med hinanden.


Dynaudio har fået det største rum i år, hvor de viser den nye trådløse highend serie højttalere Focus XD frem. Det kan anbefales at smutte en tur forbi deres stand, og snuppe den halve times demo, og høre hvor de aktive HiFi-højttalere er nået til.


Alt i alt en meget “oplagt” messe i år, så er du i København søndag så smut en tur forbi. Der er åbent kl. 11-17. Praktisk info.


 


 

Foto: recordere.dkFoto: recordere.dkFoto: recordere.dkFoto: recordere.dkFoto: recordere.dkFoto: recordere.dkFoto: recordere.dkFoto: recordere.dkFoto: recordere.dkFoto: recordere.dkFoto: recordere.dkFoto: recordere.dkFoto: recordere.dkFoto: recordere.dkFoto: recordere.dkFoto: recordere.dkFoto: recordere.dkFoto: recordere.dkFoto: recordere.dkFoto: recordere.dkFoto: recordere.dkFoto: recordere.dkFoto: recordere.dkFoto: recordere.dk


Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.