Forside Produkter HiFi & Surround

Du kan føle lyden i disse hovedtelefoner

 Disse hovedtelefoner går efter fysisk realisme.


Vi forbinder som oftest Alpine med ICE ? In-Car Entertainment. Men Alpine kan tilsyneladende mere og andet end at få bassen til at buldre fra subwooferen i bagagerummet.


De har lanceret et par hovedtelefoner, der er lidt ud over det sædvanlige. For netop den højlydte bas-buldrens fysiske effekt på kroppen er noget, man må være foruden, når man lytter til musik i hovedtelefoner. Undtagen Alpines.


Nu skal man ikke tro, at man får stortrommen i mellemgulvet ved at tage disse hovedtelefoner på, men der sidder en bass-transducer i bøjlen, der i det mindste lader hovedbunden mærke, at der er smæk på de lavere frekvenser.


Derudover har Alpine-modellen sin egen 24 bits DAC ombord, som afkoder signaler, der kan sendes til den via Bluetooth fra f.eks. en smartphone. Den er også kompatibel med Alpines Level Play-app til iOS, der kan bruges til at kontrollere hovedtelefonens funktioner.


Alpines nye hovedtelefoner er på vej ud i Apple-butikkerne i USA (måske der, hvor Bose-hovedtelefonerne hang før) til en pris på 300 dollar, eller cirka 1800 kroner før danske afgifter.


Alpine forhandles dog også i Danmark, så hold øje med din lokale forbruger-elektronikbutik.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.