Forside Nyheder

Dynaudio Focus XD – Aktiv High End
Dynaudio Focus XD serie 


Focus XD er ikke en ny højttaler – Det er dit nye High End System. Sådan indleder Dynaudio fortællingen om deres nye aktive højttalere.


Dynaudio Focus XD er nye fuldblods digitale højtalere. Audiophil High End lyd kombineret med digital fleksibilitet, kalder producenten det.


Højttalerne er aktive, med optimeret DSP-teknik, digitalt delefilter og separate 150 watt forstærkere til hver højttaler. Født med en digital kilde forbliver signalet digitalt hele vejen igennem.


Derudover er forstærker og højttalerenheder, perfekt afstemt til hinanden. Det der er muligt når forstærker og højttaler er bygget sammen.


Dynaudio Focus XD kan både tilsluttes analoge eller digitale kilder, eller benyttes trådløst sammen med Dynaudio Xeo Hub der også har forskellige indgange til musikanlæg, computer mv.


Det trådløse system kan selv kalibrere timing, så forsinkelserne imellem de enkelte højttalere tilpasses selvom højttalerne står i flere rum.


Højttalerne forventes at kunne leveres i oktober / november.


Danmarkspremiere på udstillingen HiFi & Surround i København d. 25-26. okt. 


 


 

Xeo Hub 


Fælles specifikationer • Finish: sort og hvid satin samt rosewood og valnød
 • Indgange: 1 Digital indgang (75 ohm coax) +
  1 Analog indgang (RCA)
 • Indbygget forstærker 150 w pr. højttaler-enhed
 • Max opløsning: 24 bit / 192 Khz
 • Trådløs overførsel af lyd: Xeo Hub (max. 24/96)
 • Delefilter: Digitalt med DSP
 • Betjening: Inkl. Fjernbjening med display på højttalerne
   

 


 


 

Dynaudio Focus 200XD 


Dynaudio Focus 200XD


Dynaudios egen beskrivelse (uredigeret):


Focus 200 XD er seriens mindste højtalere, som er let at finde plads til – alt andet en lyden er kompakt. Du vil blive overrasket over, hvor højt, hvor dybt og hvor kraftfuldt denne lille højtaler kan spille.


Du får en diskret trådløs højtaler med en bjergtagende lyd. De digitale aktive højtalere synkroniserer trådløst med hinanden, så du både får lyd i high end kvalitet og friheden ved streaming i HD.


Focus 200 XD leverer et overvældende klart og detaljeret lydbillede. Den korte afstand mellem højtalerens to enheder skaber perfekt balance mellem den lille 28mm Esotec+ diskantenhed og den store 6,5? Esotec+ mellemtone/bas-enhed.


Hver enhed har sin egen forstærker på 150W, der med bi-amping giver 300W per højtaler. Ved at placere en forstærker direkte på hver enhed, udnytter højtaleren det fulde potentiale i både forstærker og enhed. Det giver dig en energi-effektiv højtaler med større overskud, end du er vant til. Skulle man med en passivhøjttaler have samme kontrol som vi har med Focus XD og digital delefilter skulle man have en forstærker på 1.200 watt per højttaler!


Pris. kr. 34.999,- pr sæt.  


 


 


 

Dynaudio Focus 400XD 


Dynaudio Focus 400XD


Dynaudios egen beskrivelse (uredigeret): 


Focus 400 XD er det bedste af to verdener. Her har du alle fordelene ved dedikerede enheder, og samtidig mere kraft og større overskud, end du ellers er vant til selv fra større gulvhøjtalere.


Du får en fleksibel trådløs gulvhøjtaler med perfekt samspil mellem diskant og mellemtone, og endnu mere kraft og dybde fra den ekstra basenhed.


Focus 400 XD er udstyret med en 28mm Esotec+ diskantenhed, der suppleres af hele to 6,5? Esotec+ mellemtone/bas-enheder. Diskant og mellemtone er nøje afstemt og er i perfekt balance, og med den tredje dedikeret basenhed suppleres det samlede lydbillede med en dybere bas og ekstra kræfter.


Hver enhed har sin egen forstærker på 150W, der med tri-amping giver 450W per højtaler. Ved at placere en forstærker direkte på hver af de tre enheder, udnytter højtaleren det fulde potentiale i både forstærker og enhed. Det giver dig en energi-effektiv højtaler med større overskud og mere dybde. Skulle man med en passivhøjttaler have samme kontrol som vi har med Focus XD og digital delefilter skulle man have en forstærker på 1.800 watt per højttaler!


Pris kr. 59.999,- pr. sæt.


 


 

Dynaudio Focus 600XD


 


Dynaudio Focus 600XD


Dynaudios egen beskrivelse (uredigeret): 


Focus 600 XD er til dig, der kræver det bedst tænkelige af en digital high end højtaler. Denne højtaler er bygget til dig, der ønsker kompromisløs lyd i HD uden nogen form for begrænsninger. Den går bl.a. helt ned 20Hz liniært!


Du får en fuldvoksen trådløs gulvhøjtaler med et perfekt afstemt lydbillede, der leveres med ubegrænset styrke gennem de fire dedikerede enheder.


Focus 600 XD giver dig Dynaudios krystalklare lyd i de høje frekvenser og samtidig den helt dybe bas, der ruller sig ud igennem rummet. Denne gulvhøjtaler er bygget op omkring en 28mm Esotec+ diskant enhed, der sammen med 4? Esotec+ mellemtone-enheden præsterer en uhyre præcis lydgengivelse. Diskant og mellemtone suppleres af to nye 7? Esotec+ bas-enheder, der både leverer en kraftfuld og kontant bas. De nye basenheder er direkte nedskaleret fra dem der sidder i Dynaudio Consequence til 360.000 kr. for et sæt.


Hver enhed har sin egen forstærker på 150W, der med quard-amping giver 600W per højtaler. Ved at placere en forstærker direkte på hver af de fire enheder, får du det fulde udbytte fra både forstærker og enhed. Det giver dig en energi-effektiv højtaler med langt større overskud og større dybde. Skulle man med en passivhøjttaler have samme kontrol, som vi har med Focus XD og digital delefilter skulle man have en forstærker på 2.400 watt per højttaler!


Pris kr. 74.999,- pr. sæt.


 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.