Forside Nyheder

Er dette Googles nye Nexus 9?


@upleaks, der er afløseren for super-lækkeren @evleaks, har nu fået sendt et af sine første spionfotos ud på nettet.


Ovenstående foto viser angiveligt Googles kommende tablet, der er produceret af HTC. Vi har før hørt rygter om denne tablet, hvor den største nyhed bare at Google har genoptaget samarbejdet med det taiwanesiske firma.


Men nu har vi altså et billede af bagsiden på Nexus 9, som tablet?en angiveligt kommer til at hedde. Det ser ud som om, at det er en meget flad og tynd tablet med en skærm på mellem 9 tommer. Og skulle man være i tvivl om, at HTC er involveret, skal man bare kigge i bunden, hvor man kan finde HTCs logo.


Tidligere rygter har fortalt, at tablet?en kommer til at køre med NVIDIAs Tegra K1-chipset, og for et par uger siden forlød det, at en lancering af tablet?en skulle være lige på trapperne.


Nexus 9 tippes også til at blive en af de første tablets, der kører med den nye version af Android, der bærer navnet Android L.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.