Forside Nyheder

FIFA 15 – hvad er nyt


 


Anmeldelsen af FIFA 15 er skrottet da vi modtog spillet alt for sent. I stedet tager vi et hurtigt kig på hvad der er nyt i forhold til det gamle spil.


Til jer der ikke har investeret i FIFA 15 endnu og måske går og overvejer om det er pengene værd, så kan vi berette om et spil der naturligvis har ændret sig i forhold til forgængeren, men som alligevel minder meget om FIFA 14.


Der er som altid sket ændringer med gameplayet, så der skal arbejdes lidt med at få de nye løbemønstre og den ny AI ind under huden. I år synes jeg dog at forskellene er mindre end hidtil. Den største forskel ligger i at det nu ikke er ligeså effektivt at bruge indlæg, men at bolden i år skal spilles mere rundt mens du leder efter sprækker i modstanderens forsvar. Var du mest til hurtige angreb med indlæg fra kanterne skal du derfor forberede dig på at justere spillestilen en smule.


Herudover er spillerne blevet mere kropsstærke, de foretager flere intelligente løb og har nu en mere løssluppen bold at arbejde med. Endvidere har EA arbejdet med målmændene. Deres bevægelser er forbedret og de kan redde bolden på langt flere måder. Du slipper dog ikke helt for målmandsdrop fra tid til anden – præcis som i virkeligheden.


  


Derudover er det mest kosmetiske ændringer såsom flere animationer, flottere og mere virkelighedstro stadions, bedre lyd fra tilskuerne og en mere tv-agtig præsentation under kampene i Premier League som man bemærker. Andre ting som at banerne slides under kamp, spillere der får snavs på tøjet og gestikulerer mere med og mod hinanden samt et enklere menusystem, er også at finde i FIFA 15. Desværre har alle disse ting ikke den store indvirkning på selve kampene. 


Holder du af FIFA, ja så er 15 naturligvis et must og vil ikke skuffe dig. Spiller du kun FIFA lejlighedsvis og når stuen er under belejring af vennerne, ja så kan du sagtens blive hængende ved FIFA 14.


FIFA 15 er ude nu til samtlige platforme. Vi har spillet Xbox One versionen, men kæmper pt med at kunne uploade i mere end 360P fra Xbox One. Derfor har vi været på youtube og sakset en anden video til jer som I kan se herunder.


 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.