Forside Nyheder

LG sætter sine egne CPU’er i deres smartphones


LG har i de sidste par år leveret nogle af de bedste ? hvis ikke DE bedste – Android-telefoner på markedet med flagskibene G2 og G3.


Men de næste flagskibe kan muligvis endnu bedre?eller få store problemer. LG har nemlig taget det for Android-platformen ret usædvanlige skridt at begynde at putte deres egne CPU?er i deres smartphones i stedet for de sædvanlige Qualcomm-chipset.


Dermed går de ad samme vej som Samsung, der har deres egne Exynos-chips i visse modeller. Det indbefatter naturligvis en vis risiko at skifte kurs på den måde, men LG mener, at det kan give firmaet en ?bedre vertikal integration?, som det hedder sig i udmeldingen fra LG.


Den nye chip hedder NUCLUN og har fire 1,5GHz-kerner til det tunge arbejde, og fire yderligere 1,2GHz-kerner, der kan tages i anvendelse, når der ikke er behov for de store beregninger. Det sidste sparer nemlig på batteriet.


Den første smartphone med NUCLUN-chippen bliver en ny udgave af LG G3, der hedder G3 Screen (bill.). Den hedder sådan, fordi den har en større skærm en hovedmodellen, 5,9? mod 5,5? ? dog kun i 1080p. Den udkommer i Sydkorea i denne uge ? resten af verden må indtil videre vente.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.