Forside Nyheder

MHL 3.0-adapter lader også din telefon


MHL 3.0 begynder efterhånden at indfinde sig.


Mange mobile enheder understøtter standarden, men problemet har været at hive f.eks. 4K-indhold ud af sin smartphone, mens man samtidig får ladt telefonen op. Uden det sidste går ens smartphone hurtig død, når CPU?en skal processere så meget data.


Det problem løser MHL 3.0-standarden imidlertid, og den begynder nu at indfinde sig i forskellige stykker forbrugerelektronik. Først på banen (ifølge dem selv) er det kinesiske firma JCE, der har lavet en adapter, som kan videreformidle MHL til en hvilken som helst HDMI-port ? og altså samtidig lade telefonen op gennem de microUSB-stik, der også sidder i adapteren.


Adapteren hedder Avier MHL 3.0 og kommer på markedet sidst i oktober til kun 30 dollar, eller cirka et par hundredekronesedler. Hvis man ikke vil vente på, at der kommer mere etablerede mærker på banen, og gerne vil have fingre i adapteren, skal man nok en tur rundt på nettet for at finde den . for eksempel hos PChome.com.tw, der shipper til Danmark. 


JCE sælger også adapteren til OEM?er, så det kan også være, den dukker op under et andet navn i Danmark.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.