Forside Nyheder

Ny Chromecast på vej – uden nyheder


Hvis du ser en ny udgave af Chromecast derude, så skal du ikke være bekymret for, at du går glip af noget.


Der er nemlig en ny udgave af Chromecast på vej gennem systemet, men skal man stole på både specifikationer og hvad adskillige Google-folk har ladet slippe ud på sociale medier, så er der intet nyt for forbrugerne i den nye udgave. Blot nogle enkelte hardware-ændringer, der ikke betyder noget for brugerfladen.


Men i samme åndedrag har de samme Google-folk dog lovet, at der er nye, spændende funktioner på vej til Chromecast. Ud over den nyligt lancerede Backdrop, der giver dig mulighed for at indstille baggrunden og pauseskærmen på Chromecast, kommer der nu også en mulighed for at caste billeder og videoer direkte fra Google Drive.


Angiveligt bliver der også arbejdet på at eliminere pauser mellem musiknumre, man lytter til via Chromecast og Google Music, og i det hele taget skulle overgange i Chromecast blive mere glatte og glidende i fremtiden.

Annonce:
Forrige artikelFå 1 års musikstreaming ved køb af Sonos
Næste artikelOm syv dage kan alle købe OnePlus One telefonen
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.